Ydelser

Hvilke ydelser kan jeg tilbyde?

Tegnestuer og rådgivende virksomheder

Er I en tegnestue, landinspektør- eller en rådgivende arkitekt- og ingeniør virksomhed, der har brug for hjælp til fx at udarbejde kommune- eller lokalplaner? Så kan jeg hjælpe jer. Jeg laver planer, der er juridisk holdbare med arkitektonisk kvalitet og jeg kender arbejdsgangene i en offentlig forvaltning. Hvis dette lyder interessant – så læs gerne mere om hvad jeg kan tilbyde.

Kommuner og andre offentlige virksomheder

Måske har I brug for en ekstra hånd fordi arbejdspresset er stort eller der er mange lokalplaner, der ligger i “pipelinen” og venter? På et tidspunkt skal I måske også i gang med en planstrategi, kommuneplan eller andre opgaver. Det kan også være en stor pukkel af sagsbehandling som det er svært at finde tid og ressourcer til at løse i en travl hverdag.  Hvis I har brug for hjælp, er I kommet det rigtige sted hen.

Private husejere og developere

Er du developer og skal til at udvikle et større område og har derfor brug for hjælp til at få udarbejdet en lokalplan eller en helhedsplan for området? Hvis dette er tilfældet må du endelig læse videre, for at se om jeg kan hjælpe dig.

Eller er du privat husejer eller overvejer at blive det – og mangler hjælp og rådgivning til at få udarbejdet en lokalplan eller en ansøgning om bygge- og udstykningstilladelse? Det kan være svært at danne sig et overblik over gældende lovkrav og kommunens arbejdsgange. Her kan jeg hjælpe dig.